Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Zakelijke lease

Lening nodig voor een bedrijfsauto of bus? Binnen 48 uur geregeld! Voor een zakelijke lease heb je een rijbewijs en je KvK inschrijving nodig.
Alleen bij het financieren van een extreem dure of meerdere auto’s kan gevraagd worden om de jaarcijfers van je onderneming.

Zakelijke lease aanvragen
Zakelijke lease aanvragen binnen 5 minuten
Icoon cash

Zakelijke lease met laagste rente

Wil je een voordelige zakelijke lease? Kredietwijzer zorgt ervoor. Een financial lease met de laagste rente van Nederland!

Icoon chat

Snel geregeld

Alles van A tot (en met) Z geregeld binnen 48 uur. Nauwelijks documenten nodig en snel je lease geregeld!

Icoon review

1000-en klanten zijn je voorgegaan

Financial lease is één van de producten die door ons het meest afgesloten wordt. Snel geregeld binnen 48 uur.

Zakelijke lease populair

Zakelijke lease populair

De zakelijke lease of financial lease wordt heel veel afgesloten. Alleen op Google wordt er al 9.900x per maand gezocht op zakelijke lease. Op Financial Lease wordt zelfs 33.100x per maand gezocht. Opmerkelijk, zeker als je bedenkt dat een financial lease alleen afgesloten kan worden door ondernemers. Als je dit als particulier wilt is het namelijk gewoon een autolening of een autokrediet. De financial lease is dus een buitengewone populaire leenvorm voor het financieren van je (bedrijfs)auto.

Financial Lease of Operational Lease?

Voor veel zzp-ers en ondernemers een eenvoudige keuze. Waarom? Bij een financial lease wordt de bedrijfsauto economisch direct eigendom van de onderneming. Je kunt de auto dus afschrijven en alle kosten boeken op de onderneming. De auto is direct een echt onderdeel van je onderneming. Bij operational lease betaal je een vast termijn aan de leasemaatschappij, de bedrijfsauto blijft juridisch en economisch eigenaar van de leasemaatschappij. Je kan deze vorm van leasen het best vergelijken met het huren van een auto.

Veelgestelde vragen over de financial en zakelijke lease

Als je een financial lease of een zakelijke lease afsluit dan betaal je geen BTW. Financieringen zijn altijd BTW vrij. Ook het bemiddelen van de zakelijke lease en zakelijke lening is vrijgesteld van BTW.

Bij het zakelijke leasen betaalt de financial leasemaatschappij de auto. Jij betaalt dit in handige termijnen weer terug. Het grote voordeel? Je hoeft niet direct een grote investering te doen! Het geld dat je overhoud op je rekening kan je dan gewoon weer investeren om je onderneming verder (en sneller) te laten groeien.
Het leasen doe je in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het aanvraagformulier in
  2. Mail de offerte van de auto, of als je nog niet zover bent de link van de website waar de auto te koop staat
  3. Onderteken de offerte

Dit hele traject duurt niet langer dan 48 uur. Je kunt dus snel in je nieuwe auto rijden.

Bij de meeste aanbieders van de zakelijke lease moet je de BTW zelf financieren, deze kan je natuurlijk ook direct weer terugvragen bij het doen van je BTW aangifte. Lukt het niet om zelf de BTW te financieren? Dan zijn er enkele aanbieders waarbij het toch mogelijk is om de financial lease akkoord te krijgen. Je hebt dan minder keuze in de aanbieders.

Jazeker, ook als je een negatieve BKR registratie hebt kan je een financial lease afsluiten. De financiering of leasemaatschappij blijft namelijk juridisch eigenaar van de auto tot de lening volledig is terugbetaald. Omdat de bank extra zekerheid heeft, de auto is immers het onderpand, vinden ze een negatieve BKR registratie voor een zakelijke lease vaak geen reden om je zakelijke lening aanvraag af te wijzen.

De zakelijke lease is voor iedere ondernemingsvorm geschikt. Het maakt geen verschil of jouw onderneming een B.V. is of dat je ZZP-er bent, een zakelijke lease is er voor alle ondernemers in Nederland.

Als je een lening aanvraagt moet je altijd aan bepaalde voorwaarden voldoen. Bij een financial lease zijn deze voorwaarden zeer beperkt. Er zijn 2 belangrijke zaken waar je altijd aan moet voldoen:

  1. Je onderneming moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel
  2. Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs

Voldoe je aan bovenstaande criteria (en wie doet dat niet?), dan is de kans dat je een zakelijke lease kunt afsluiten al behoorlijk groot.
Alleen als je een hele dure, exclusieve auto wilt financieren of meerdere auto’s dan zullen de leasemaatschappijen vragen om je jaarcijfers. Als je echter een “gewone” auto, bus of vrachtwagen wilt financieren dan zal de leasemaatschappij meestal genoegen nemen met de 2 benoemde documenten.
Het doorgeven van je Kamer van Koophandel nummer is overigens al voldoende. Het is niet nodig om een uittreksel op te vragen.