Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Zakelijke lening zonder BKR toetsing

Een financiering zonder BKR toetsing en zonder jaarcijfers? Het kan!
Laat je ambities niet beperken door een negatieve BKR registratie. Een zakelijke lening zonder BKR toetsing is gewoon mogelijk bij verschillende aanbieders.

Kredietwijzer maakt jouw groei en ambities mogelijk!

Zakelijke lening zonder BKR toetsing aanvragen
Zakelijke lening zonder BKR toetsing? Het kan!
Icoon cash

Snel geregeld

Een zakelijke lening zonder BKR toetsing kan binnen 24 uur geregeld zijn.

Icoon chat

Goede voorwaarden

Ook een zakelijke lening zonder BKR toetsing heeft goede voorwaarden.

Icoon review

Ook zonder jaarcijfers

Een lening zonder BKR toetsing is ook nog eens een lening zonde jaarcijfers!

Eenvoudig zakelijk lenen zonder BKR toetsing

Wil je eenvoudig en online je zakelijke lening zonder BKR toetsing afsluiten?

Geen probleem! Kredietwijzer kan via verschillende kredietinstellingen een lening voor je afsluiten zonder BKR toetsing en zelfs zonder jaarcijfers.

Meer weten? Vraag een offerte aan.

Lening aanvragen zonder BKR toetsing
Eenvoudig en online lenen zonder BKR toetsing

Veelgestelde vragen over een zakelijke lening zonder BKR toetsing

Ja, een zakelijk krediet zonder BKR toetsing is duurder. De reden hiervoor is eenvoudig, we kunnen niet bij alle aanbieders terecht om een financiering af te sluiten.

De meest voordelige aanbieders vragen de meeste zekerheden, zij willen jaarcijfers, BKR toetsing, Bankafschriften, prognose voor het lopende jaar etc.
Des te meer zekerheden, des te lager de rente.

Omdat je bij een krediet zonder BKR toetsing alleen maar bankafschriften aantoont is er een iets hoger risico. Dit gaat meestal samen met een iets hogere rente.

Ja, dit kan zeker! Zakelijk lenen zonder jaarcijfers en BKR is goed mogelijk. Er zijn op dit moment meerdere aanbieders die een financiering accepteren op uitsluitend zakelijke bankafschriften.

Vanuit je bankafschriften is op te maken wat je omzet is en wat je uitgaven zijn. Daarnaast kunnen ze zijn waar jij het zakelijke geld in investeert. Heb je zelf ook een storting gedaan naar je zakelijke rekening van uit privé? Dan wordt dit als zeer positief gezien!

De meeste zakelijke leningen wel. Een zakelijke lening wordt bij het BKR geregistreerd vanaf een bedrag van € 1.000,00 en als je hoofdelijk aansprakelijk bent voor de financiering.

Anders dan bij een consumptief krediet aan particulieren wordt bij de zakelijke lening en het zakelijk krediet het limiet van je lening, inclusief de te betalen rente, niet geregistreerd.

Bij een Zakelijke lening komt er op je BKR als omschrijving ZA te staan met daarachter 1 Euro als limiet.
De reden hiervoor is dat zakelijke leningen vaak een wisselend limiet hebben waardoor het lastig is om de registratie bij te werken.

Niet alle zakelijke kredieten worden aangemeld bij het BKR. Er zijn een aantal non-bancaire instellingen die niet aangesloten zijn bij het BKR. Deze kunnen geen BKR toetsing uitvoeren en geen BKR registratie plaatsen.

Als je een lening wilt afsluiten zonder BKR toetsing en zonder jaarcijfers, wordt er uitsluitend gevraagd om je bankafschriften. Dit kan alleen bij zakelijke financiering tot een bedrag van € 150.000,00.
Wil je meer lenen dan zal de kredietinstelling gaan vragen om jaarcijfers.

Als je een aanvraag doet van minder dan € 150.000,00 volstaat het om bankafschriften aan te leveren. Wij werken samen met verschillende aanbieders, van welke periode je moet aanleveren hangt af van de kredietinstelling. Het minimum is 3 maanden, het maximum is 15 maanden.

Andere zakelijke kredieten zonder BKR toetsing

Naast het zakelijk krediet en de zakelijke lening zijn er nog andere leenvormen die je zonder BKR kunt afsluiten.

Een van de financieringen die wij bij Kredietwijzer veel bemiddelen is de lease zonder BKR toetsing.
Een lease is er niet alleen voor auto’s. Je kunt ook een lease afsluiten voor het inrichten van werkplekken of zwaar rollend materiaal

Lease zonder BKR aanvragen
Leasen zonder BKR? Ook dat is mogelijk!

Lease en meer zonder BKR toetsing

Naast de zakelijke lening of het zakelijk krediet is er nog veel meer mogelijk als het gaat om zakelijk lenen zonder BKR toetsing.
Namelijk de lease, en hoe nuttig en actueel is dit aanbod. Personeel is niet alleen schaars. Met de forse loonsverhogingen is het personeel ook nog eens veel duurder geworden.
Niet te vergeten dat je bij extra personeel ook nog eens extra kosten moet maken om alles goed te verzekeren, ziektekosten, risico’s etc. etc.

Automatiseren kan de sleutel zijn tot succes. Als machines het werk kunnen doen, kan dit je enorm veel geld besparen. Een zakelijke lease kan dan een reuze goede oplossing zijn. Zeker omdat er bij veel lease aanbieders geen BKR toetsing plaatsvind. Het onderpand is immers de zekerheid!

Lease vaak sneller geregeld als een zakelijke lening zonder BKR toetsing.

Naast het voordeel dat er vaak geen BKR toetsing plaatsvind, is een lease ook nog eens snel geregeld. Zeker voor kleine bedragen tot € 50.000,00 weten we vaak al binnen een uur wat er mogelijk is. De offerte voor de lease kan bij de meeste aanbieders online geregeld worden en er kan snel geschakeld worden met de leverancier.

Lease zonder BKR toetsing niet alleen voor Bedrijfswagens

Een zakelijke lease of financial lease sluit je allang niet meer alleen af voor een bedrijfsbus.
Je kunt ontzettend veel leasen, van werkplek tot kraan en van een draaibank tot een tractor. Er is echt ontzettend veel mogelijk in de lease. Snel geregeld en zonder al te veel papierwerk.
Tot € 740.000,00 is het bij de meeste aanbieders zelfs niet nodig om jaarcijfers aan te leveren. Een zakelijke lening zonder jaarcijfers kan dus ook voor grotere bedragen.