Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Bedrijfsfinanciering

Een bedrijfsfinanciering sluit je af al je (extra) geld nodig hebt om je zakelijke kosten te betalen.
Een bedrijfsfinanciering kan je afsluiten voor verschillende doelen, bijvoorbeeld:
– Investeren in voorraad
– Marketing uitgaven
– BTW financieren
– Inventaris
– Werkkapitaal
Bij Kredietwijzer hebben we voor jou altijd de juiste financiering.

Bedrijfsfinanciering aanvragen

Onze partners zijn onder andere bekend van:

Bedrijfsfinanciering voor alle MKB-ers

Bij Kredietwijzer durven we het aan. Zonder ons teveel op de borst te kloppen durven wij het aan om te zeggen dat we de MKB Kredietbemiddelaar zijn met het breedste aanbod aan producten.
Wij zijn één van de weinige die ook daadwerkelijk financieren van € 500,00 tot € 5 miljoen en meer.
Door te kiezen voor deze insteek laten wij geen MKB-ers in de kou staan. Tot € 25.000,00 zijn er weinig bemiddelaars die kredieten voor het MKB verstrekken.

Breed aanbod, veel mogelijkheden!

Kredietwijzer bemiddeld voor meer dan 50 verschillende partijen. Door dit enorme aanbod kunnen wij altijd het beste voorstel voor onze MKB-ers rondkrijgen. Of het nu gaat om je zakelijke auto financieringen, voorraad financiering, BTW financieren of om een bedrijfsovername. Kredietwijzer staat altijd voor je klaar met het juiste advies.

Icoon cash

Snel geregeld

Uitbetaling van je bedrijfsfinanciering kan al binnen 24 tot 48 uur ook zonder jaarcijfers en BKR toetsing.

Icoon chat

Heldere communicatie

Samen met jou nemen we de mogelijkheden door voor de meest geschikte financieringsvorm.

Icoon review

van € 500 tot € 5 miljoen

Welk bedrag je nodig hebt maakt voor ons niet uit. Wij nemen altijd de tijd om de juiste financiering te vinden.

Veelgestelde vragen over bedrijfsfinancieringen:

Een bedrijfsfinanciering is een “verzamelterm”. Met een bedrijfsfinanciering worden alle vormen van financiering bedoeld die je voor je onderneming afsluit. Van een zakelijke lease tot factoring en van een zakelijk krediet tot crowdfunding. Elke vorm van zakelijk lenen die je maar kunt bedenken valt onder de verzamelterm bedrijfsfinanciering.

Om een bedrijfsfinanciering te kunnen krijgen moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn overigens veel minder streng dan bij het particulier geld lenen.
Een zakelijke lening sluit je veel eenvoudiger af. Als je een zakelijke lening wilt afsluiten wilt afsluiten moet je minimaal aan 2 eisen voldoen:

  1. Je onderneming moet ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel
  2. Je moet in het bezit zijn van een zakelijke rekening

Op bovenstaande is één uitzondering. Ben je een start-up? Dan zijn er mogelijkheden voor een financiering, je hebt dan een goed ondernemingsplan nodig. Er zijn verschillende aanbieders die je kunnen helpen om aan een financiering voor jouw start-up. Ook bij deze kredietvormen kan Kredietwijzer je uitstekend begeleiden.

Bedrijfsfinanciering is een overkoepelende term. We kunnen dan ook niet direct aangeven wat een bedrijfsfinanciering kost. Wel kunnen we onze werkwijze voor je uitleggen met daarbij de bijbehorende kosten.

De kosten voor een bedrijfsfinanciering verschillen enorm per aanvraag. De reden hiervoor is de inschatting van het risico door de kredietverstrekker.
Daarnaast zit er een groot verschil in de bancaire en non-bancaire aanbieders. De non-bancaire aanbieders zijn over het algemeen iets duurder, maar accepteren ook een veel hoger risico.

Daarnaast zijn er veel verschillende soorten kredieten. Je kunt een zakelijke lening aanvragen, een zakelijk krediet, gaan financieren via crowdfunding, gebruik maken van factoring etc. etc.
Aan al deze specifieke manieren van financieren hangt weer een ander prijskaartje.
Wij kijken graag met je mee wat de beste mogelijkheid is om jouw bedrijfsfinanciering rond te maken.
Om na te gaan wat de kosten zijn is en blijft maatwerk, wij zorgen er altijd voor dat de kosten transparant zijn en duidelijk gemaakt worden voordat je de offerte ondertekent.

De snelste uitbetalingen zijn de kredieten die we binnen 24 uur uitbetaald krijgen. Dit zijn over het algemeen de relatief kleine kredieten tot € 50.000,00. Bij de wat grotere bedragen tot € 150.000,00 kan je rekening houden met een termijn van minimaal 48 uur.
Het grote voordeel is dat je bij deze bedragen een zakelijke lening zonder BKR toetsing en jaarcijfers kunt afsluiten. Dit is dus niet alleen snel geld lenen, maar ook nog eens met zeer soepele acceptatie.

Voor bedragen boven de € 150.000,00 moet je rekening houden met een langere doorlooptijd. De bank gaat ook meer documenten bij je opvragen zoals aangifte inkomstenbelasting of je jaarcijfers bij een B.V.
Bij de wat grotere bedragen kan de doorlooptijd oplopen tot 2 weken of zelfs langer als niet direct alle informatie bekend is.

Jazeker, een bedrijfsfinanciering zonder jaarcijfers komt veel voor. Bij de meeste aanbieders is het niet nodig om tot een bedrag van € 150.000,00 jaarcijfers aan te leveren. Een bedrijfsfinanciering zonder jaarcijfers is er dan ook vooral voor de relatief kleine leenbedragen. Het enige waar de financieringsmaatschappij wél om vraagt is een bankafschrift.
Dit moet een afschrift zijn van je zakelijke rekening voor een minimale periode van 3 maanden.

Bij een zakelijke lease kan je een bedrijfsfinanciering krijgen zonder jaarcijfers én zonder bankafschriften. Veel eenvoudiger kan het niet worden. Wel moet je in de meeste gevallen zelf een deel van de auto en de BTW financieren. Dit mag natuurlijk ook met inruil van je huidige auto.