Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Zakelijke lening

Een zakelijke lening is een lening waarbij je het geld in één keer volledig op je rekening uitbetaald krijgt. Je betaalt de lening weer terug in vaste termijnen.
Of je boetevrij kunt inlossen hangt af van de kredietverstrekker. Laat je hier altijd goed over voorlichten!

Heb je flexibel geld nodig? Kies dan voor een zakelijk krediet.

Jouw zakelijke
lening aanvragen
Wat wil
jij laten
financieren?
Icoon check

Probleemloos

Het aanvragen van een zakelijke financiering is simpel, duidelijk en duurt slechts een minuut.

Icoon check

Tijdbesparend

1x aanvragen en wij gaan aan de slag om de beste oplossing voor je te vinden.

Icoon check

Zorgeloos

Onderteken ons aanbod digitaal en we maken het geld dezelfde werkdag over.

Hoe werkt een zakelijke lening aanvragen?

Een zakelijke lening aanvragen is kinderlijk eenvoudig. Vul ons zakelijke lening aanvragen formulier in en wij doen de rest.

Bij Kredietwijzer gaan wij voor jou op zoek naar de beste oplossing om jouw bedrijf te laten groeien met een zakelijke lening. Wij beoordelen je aanvraag en dienen deze in bij één van de meer dan 50 instellingen waar wij zaken mee kunnen doen.

Contact
Vraag online
gemakkelijk
jouw lening
aan!
Icoon check

One Stop Shop

Icoon check

Vaste Looptijd

Icoon check

Snel uitbetaald

Veelgestelde vragen: zakelijke lening

Daar zouden we je graag een direct antwoord op geven. Toch is dit lastig. Wat een financiering je gaat kosten is afhankelijk van de vorm van financiering die bij jouw onderneming past.
Daarnaast is het afhankelijk van het risico dat de bank gaat lopen als ze jouw onderneming een financiering verstrekken. Hoe hoger het risico, des te hoger de rente.

Bestaat je onderneming al langer en heb je prima jaarcijfers? Dan is het juist mogelijk om een veel lagere rente te krijgen, lager dan particulieren op dit moment. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Dien dan een aanvraag in en wij gaan zo spoedig mogelijk voor je aan de slag.

Een zakelijke lening is er voor iedere ondernemer. Van starter tot onderneming die al jaren bestaat. Een zakelijke lening is er voor iedereen.

Er zijn natuurlijk altijd wel een aantal minimale voorwaarden. Je onderneming moet minimaal ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel en je moet in het bezit zijn van een zakelijke rekening.
Als je niet als start up wilt financiering moet je onderneming minimaal 3 maanden bestaan en in deze 3 maanden ook al een redelijke omzet gedraaid hebben.

Jazeker! Er zijn veel verschillende aanbieders van de zakelijke lening die niet om jaarcijfers vragen. Zij vinden het veel belangrijker om te zien wat er op jouw bankafschrift gebeurd.
In plaats van je jaarcijfers beoordelen zij dus je bankafschriften. Op zich logisch, je bankafschriften geven een veel duidelijker beeld van wat er op jouw rekening gebeurd dan je jaarcijfers of je prognose.
Een zakelijke lening zonder jaarcijfers is dus eenvoudig te regelen.

Om een toetsing te kunnen doen bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) moet je aangesloten zijn bij het BKR.
Lang niet alle partijen die zakelijke kredieten verstrekken zijn aangesloten bij het BKR. Er zijn tegenwoordig steeds meer non-bancaire instellingen die kredieten verstrekken waar je een financiering kunt afsluiten. Deze zijn niet aangesloten bij het BKR en kunnen daardoor ook geen BKR toetsing doen.

Een zakelijke lening zonder BKR toetsing afsluiten is dus zeer zeker mogelijk. Sterker nog, je hebt keuze uit verschillende kredietinstellingen waar je een lening kunt afsluiten.

Een zakelijke lening wordt meestal gekoppeld aan goederen. De looptijd van je lening hangt dan ook samen met de waarde van dit gefinancierde object. Financier je iets waarvan te verwachten is dat het na 3 jaar “op is” en het product ook geen restwaarde meer heeft? Dan zal de maximaal te financieren termijn 36 maanden zijn.
Is de levensduur langer en is er een restwaarde? Dan kan de looptijd langer en je maandelijkse verplichtingen lager zijn.

De meest voorkomende looptijden zijn 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden.

Ook hier kunnen we een positief antwoord op geven. Een zakelijke lening is zeker over te sluiten.
Heb je meerdere leningen lopen maar heb je die, achteraf bekeken, niet bij de juiste partijen afgesloten?
Dan kan het voordelig zijn om je zakelijke leningen te herfinancieren.

Of jouw zakelijke lening oversluiten ook kosteloos kan hangt af van de huidige voorwaarden van je lening. Niet bij alle instellingen kan je boetevrij aflossen op je lening. Als je wilt weten wat voor jou de mogelijkheden zijn dan nemen wij dit uiteraard heel graag met je door.

Onze partners zijn bekend van: