Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

American Style Factoring

American Style Factoring heeft alle voordelen van Factoring.
Het enige verschil is dat je bij American Style Factoring zelf selecteert welke facturen je via factoring wilt laten verlopen.

Wel de lusten van factoring, maar niet de lasten van het uit handen geven van je volledige debiteuren portefeuille.

American Style Factoring Aanvragen
American style factoring. Jij bepaalt welke facturen via factoring verlopen.

Veelgestelde vragen over American Factoring

Met American Style Factoring bepaal je zelf welke facturen je laat vergoeden door de factoringmaatschappij en welke facturen je zelf aan je klant wilt versturen.

Nee, helaas worden niet alle facturen geaccepteerd. Als jouw debiteur niet kredietwaardig blijkt kan je geen gebruik maken van factoring voor deze debiteur. Daarnaast moet de debiteur een onderneming zijn (factoring kan alleen B2B) en kan je factoring alleen gebruiken voor reeds geleverde diensten.

Als je gebruik wilt maken van factoring dan moet je minstens aan onderstaande 3 voorwaarden voldoen:

  1. De dienst of goederen moeten geleverd zijn
  2. De factuur moet gericht zijn aan een onderneming
  3. De debiteur (degene aan wie je de factuur wilt verzenden) moet kredietwaardig zijn

Voldoe je aan deze drie voorwaarden? Dan kan factoring voor jou een hele goede optie zijn om je facturen binnen 24 tot 48 uur uitbetaald te krijgen.

American factoring heeft dus veel voordelen, zeker het zelf bepalen welke facturen je doorgeeft aan de factoringmaatschappij is een groot voordeel ten opzichte van de regulier (reverse) factoring waarbij je jouw volledige debiteurenadministratie uit handen geeft.
Een nadeel van American Style Factoring is dat de kosten iets hoger zijn dan bij de andere vormen van factoring voor de facturen die je indient.
Wil je exact weten wat de kosten en de mogelijkheden zijn voor deze vorm van factoring? Neem contact met ons op en wij gaan direct voor je aan de slag om te kijken wat het best bij jouw situatie past.