Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Graafmachine leasen

Graafmachine Leasen:

Bij Kredietwijzer gaan we ver met de lease. Je kunt bij Kredietwijzer niet alleen de lease afsluiten, we kunnen ook nog eens de BTW meefinancieren als dit gewenst is.

Vraag bij ons kosteloos een vrijblijvende offerte aan en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden

Graafmachine lease aanvragen

Onze partners zijn onder andere bekend van:

Graafmachine Leasen, hoe werkt het?

Wil je jouw onderneming uitbreiden of is jouw graafmachine aan vervanging toe? Dan kan het leasen van nieuwe of gebruikte machines een hele goede oplossing zijn.
Je hoeft je kasgeld niet aan te spreken en kunt het geld op je rekening houden als je een lease afsluit. Je betaalt in termijnen en aan het eind van de lease is, na betaling van een klein restbedrag (minimaal 100 Euro), de graafmachine van jou.

Omdat je de graafmachine bij financial lease direct op de balans van jouw onderneming kan zetten kan je hem al wel gewoon afschrijven.

Graafmachine leasen als starter

Je kunt zelfs al een graafmachine leasen als je jouw onderneming nog maar net bij de Kamer van Koophandel hebt ingeschreven.
Of en hoeveel je moet aanbetalen hangt af van wat je koopt. Des te duurder de graafmachine, des te meer je aan zult moeten betalen.

Ook de BTW is mee te financieren

Een vrachtwagen leasen of een graafmachine leasen? Het meefinancieren van de BTW is in beide gevallen gewoon mogelijk.
Afhankelijk van de leasemaatschappij kan de BTW over 12 maanden verdeeld worden of over de gehele looptijd meegefinancierd worden.

Komt het even heel slecht uit om ook maar iets aan te betalen?

Dan kunnen we voor bestaande ondernemingen de aanbetaling meefinancieren. Je hoeft dan niets aan te betalen.
Dit geldt alleen voor bestaande ondernemingen. Voor starters is er altijd een kleine aanbetaling nodig.

Graafmachine lease aanvragen

Veelgestelde vragen over Graafmachines leasen

Een veelgestelde vraag is de aanbetaling. Hoeveel moet er aanbetaald worden voor de financial lease bij een graafmachine?
Houdt rekening met een aanbetaling van rond de 15%. Als je een graafmachine wilt gaan leasen van 20.000 Euro Ex BTW zal je dus een € 3000,00 moeten aanbetalen.
De BTW en de rest kunnen we voor je financieren.
Als je onderneming al enige tijd bestaat kunnen we er natuurlijk altijd naar kijken om het volledige bedrag te financieren. Zakelijke lening zonder BKR toetsing

Voor een lease is een negatieve BKR registratie niet direct een probleem.
Net als bij de gewone zakelijke lening zonder BKR toetsing zijn er wel minder aanbieders waar we de financiering aan kunnen vragen. Anders dan bij de zakelijke lening is er wel minder prijsverschil tussen de aanbieders met en aanbieders zonder de BKR toetsing.

Het afsluiten van een lease is zeker geen gedoe. Je moet altijd iets aantonen natuurlijk, maar het aantal documenten is bijzonder laag.
Er zijn zelfs leaseaanbieders die bij Kredietwijzer zijn aangesloten waarbij het tot € 740.000,00 niet nodig is om jaarcijfers aan te tonen.
Dat is nog eens geld lenen zonder gedoe.