Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Reverse Factoring

Reverse Factoring? Of toch liever gewone factoring?
Om daar een beslissing over te kunnen nemen moet je natuurlijk eerst de verschillen weten.
Die verschillen zijn heel klein. Kredietwijzer kijkt graag samen met jou naar de beste mogelijkheden.

Reverse Factoring aanvragen
Reverse Factoring. De meest veilige vorm van factoring

Reverse factoring of reguliere factoring?

Twee termen die veel door elkaar worden gebruikt. Eigenlijk is de enige vorm die wij kunnen aanbieden de vorm van reverse factoring. Bij reverse factoring ligt het risico van het niet betalen van de factuur volledig bij de ‘factor’. De factor is de maatschappij die voor jou de factuur vooruitbetaald. Bij reverse factoring wordt gekeken naar de kredietwaardigheid van de debiteur, degene aan wie je de factuur hebt verzonden.
Reverse factoring zorgt dus voor een enorme beperking van het debiteurenrisico en vergroot je cashflow aanzienlijk.

Bij factoring wordt er gekeken naar jouw kredietwaardigheid. Jouw uitgaande facturen worden snel voorgeschoten door de factoringmaatschappij. Maarrr… Als de factuur achteraf toch niet betaald wordt door je debiteur dan kan het zo zijn dat je zelf weer moet terugbetalen aan de factoringmaatschappij. De reguliere factoring is dus niet helemaal risicovrij.

Op onze website gebruiken we de termen factoring en reverse factoring door elkaar, de enige vorm die wij echter bemiddelen is reverse factoring.

Wil je meer weten over factoring en wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om door te nemen wat voor jou de beste mogelijkheid is.