Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Zakelijke lening oversluiten

Heb je een zakelijke lening, maar betaal je nu veel te veel aan rente en kosten?
Dan kan herfinancieren een hele goede oplossing zijn.
Bij Kredietwijzer zijn wij op dagelijkse basis bezig met het oversluiten van dure leningen. Vaak gaan we van non-bancaire, naar bancaire leningen.
Dit kan ook met een negatieve BKR registratie!

Herfinanciering aanvragen
Herfinancier je (veel) te dure lening

Snel geld besparen

Icoon cash

Bespaar op je lening

Herfinancieren kan snel geregeld worden. Begin direct met (veel) geld besparen!

Icoon chat

Bespaar en verhoog

Geld besparen op je lening en geld in handen? Oversluiten is meestal gratis.

Icoon review

Leningen samenvoegen

Ook voor het samenvoegen van verschillende leningen zijn mogelijkheden!

Je zakelijke lening oversluiten

Heb je een zakelijke lening, maar betaal je hier nu veel te veel voor? Dan kan je zakelijke lening oversluiten een hele goede oplossing zijn.
Veel ondernemers betalen nu teveel voor hun zakelijke lening. Reden hiervoor is dat ze veelal een zakelijke lening zonder gedoe hebben afgesloten. Een lening waarbij enkel bankafschriften aangetoond zijn en verder niets.
Dit zijn prima oplossingen, maar over het algemeen wel wat aan de dure kant.

Zakelijke lening oversluiten? Wat moet ik doen?

Je dure zakelijke lening oversluiten is niet heel lastig. Het meeste voordeel kan je krijgen als je naast je zakelijke rekening ook de jaarrekening van je onderneming kunt aanleveren.
Het renteverschil kan fors oplopen als je van een non bancaire instelling naar een bancaire instelling kunt gaan om daar je financiering af te sluiten.

Herfinancieren lening van:

Veekgestelde vragen over een zakelijke lening oversluiten

Er wordt veel gedacht dat het oversluiten van een zakelijke lening lastig is, niets is echter minder waar.
Een zakelijke lening oversluiten is kinderlijk eenvoudig. Vul ons aanvraagformulier in en wij gaan direct voor je aan de slag om na te gaan of het mogelijk is om je lening over te sluiten.
Is dit het geval? Dan spreken we direct de mogelijkheden met je door en rekenen wij samen met jou uit hoeveel je kunt besparen.

Er zijn twee verschillende meest voorkomende leenvormen. De zakelijke lening en het zakelijk krediet. Een zakelijk krediet is een vorm van een doorlopend krediet. Een krediet waarbij je opnames kunt doen uit je lening en boetevrij kunt inlossen. Er zijn veel dure verstrekkers van het zakelijk krediet.
Heb je op dit moment bijvoorbeeld een zakelijke lening bij Floryn? Dan betaal je 4% van het uitstaande saldo, per week! Een zakelijk krediet kent dan een heel hoog maandtermijn.
Als wij de zakelijke leningen oversluiten doen wij dit meestal naar partijen met een maandtermijn van 1,5% van het uitstaande saldo per maand.
Dit betekent meer overzicht en geen wekelijkse afschrijvingen meer van de lening. Dit geeft meer rust en overzicht in de betalingen.
Daarnaast is het rentepercentage meestal 4 a 5% lager. Ook daar kan je dus veel geld op besparen.

Heb je op dit moment een zakelijke lening lopen, en heb je deze afgesloten bij een bepaalde bank omdat je een negatieve registratie hebt? Je zakelijke lening herfinancieren is dan niet altijd mogelijk.
Veel, vooral voordelige, banken doen wél BKR toetsingen en wijzen aanvragen met een negatieve BKR registratie direct af.

Een zakelijke lease oversluiten is wel mogelijk, maar het is lang niet altijd aan te raden. Vaak zijn leasecontracten relatief goedkope financial lease contracten. Deze oversluiten brengt vaak extra kosten met zich mee. Boetes bij vroegtijdig inlossen zijn eerder regel dan uitzondering.
Wil je jouw autolease contract oversluiten? Laat Kredietwijzer dan even met je meekijken om na te gaan of het echt de beste optie is.