Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Voorraad Financieren

Voorraad nodig maar te weinig geld in kas? Goed nieuws, je kunt je voorraad gewoon financieren. Snel geregeld zodat jij weer verder kunt met je onderneming.
Geen uitgebreide processen maar gewoon snel schakelen zodat jij je nieuwe voorraad kunt inkopen.

Voorraad financiering aanvragen
Voorraad financiering, snel geregeld!

Onze partner zijn onder andere bekend van:

Voorraad financiering

Heb je nieuwe voorraad nodig omdat je bijna door je oude voorraad heen bent? Of heb je gewoon meer voorraad nodig om meer te kunnen verkopen? Maar laat je financiële positie dit nu even niet toe? Dan is je voorraad financieren een uitstekende oplossing.
Afhankelijk van het bedrag dat je nodig hebt kan de voorraad financiering binnen 48 uur geregeld zijn.
Laat een mooie inkoopkans niet liggen door een gebrek aan liquide middelen! Maak gebruik van de voorraad financiering.

Voorraad financiering ook voor startende ondernemers

Laten we beginnen met de definitie van startende ondernemer. Als je al langer dan 3 maanden je onderneming hebt wordt je al niet meer gezien als starter. Er zijn dan al non-bancaire instellingen die je een financiering kunnen verstrekken.
Ben je korter dan 3 maanden zelfstandig? Dan kunnen we met behulp van een goed ondernemingsplan beoordelen wat je mogelijkheden zijn voor een financiering.
Wij kunnen samen met jou beoordelen of je ondernemingsplan voldoende is om een financiering aan te vragen.

Voorraad financiering het meest gefinancierd met een zakelijk krediet

Voorraad wordt het meest gefinancierd met een zakelijk krediet. Een zakelijke krediet is een flexibele lening waarop je tussentijds extra inlossingen mag doen en waaruit je ook weer opnames kunt doen als je weer voorraad nodig hebt.

Veelgestelde vragen over voorraad financiering:

Ja, voorraad financiering zonder jaarcijfers is zeker mogelijk. Je kunt met een goed ondernemingsplan zelfs als starter al een financiering afsluiten.
Bestaat je onderneming 3 maanden of langer? Dan kan je met het alleen aanleveren van je bankafschriften al een financiering afsluiten. Er is dan wel een maximum aan het bedrag dat je kunt financieren. Dit bedrag is op dit moment maximaal € 150.000,00. Wil je meer lenen? Dan zal er een goede onderbouwing en meer inzicht moeten komen.

Het record staat op dit moment op minder dan 24 uur. Gemiddeld is het echter iets minder dan 48 uur. Dit geldt overigens alleen voor bedragen onder de € 150.000,00. Als je meer wilt lenen duurt dit vaak wat langer. Zeker bij bedragen boven de € 500.000,00 kan je rekening houden met een periode van 2 weken.

Misschien een beetje een gekke vraag, maar in de praktijk komen wij dit veel tegen. We ontvangen dan de kredietaanvraag met een bepaald bestedingsdoel, maar bij de intake blijkt al snel dat er eigenlijk nog 1 of 2 andere doelen gefinancierd moeten worden.
Gelukkig is dit geen probleem. Wij bespreken dit natuurlijk heel graag met de financieringsmaatschappij en in de meeste gevallen is het geen probleem omdat wij toch veelal een zakelijke lening verstrekken. Met deze flexibele kredietvorm kan je voor meerdere doelen tegelijk een financiering afsluiten.

Ben je nog in de opstartfase? Dan zal je minimaal ingeschreven moeten zijn bij de Kamer van Koophandel, een zakelijke bankrekening moeten hebben en een goed ondernemingsplan.
Ben je al wat langer aan het ondernemen?
Dan gelden de volgende regels:

  • Je moet in het bezit zijn van een zakelijke rekening
  • Je moet minimaal 3 maanden zelfstandig zijn
  • Je moet ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel
  • Er moet een minimale omzet van € 50.000,– per jaar zijn (als je onderneming korter dan een jaar bestaat wordt hier een berekening voor gemaakt)

Voorraad financieren

Voorraadfinancieringen worden heel veel afgesloten. Logisch, je wilt en kunt niet altijd alles zelf financieren.
Een voorraadfinanciering wordt meestal afgesloten in de vorm van een zakelijk krediet, maar er zijn veel meer mogelijkheden voor een voorraadfinanciering.

Een voorraadfinanciering zorgt voor rust en ruimte. Je zorgt ervoor dat je jouw onderneming door kunt laten draaien omdat jouw voorraad op niveau is.

Vormen van voorraadfinanciering

Als je extra voorraad nodig hebt en je wilt deze financieren zijn er verschillende mogelijkheden.
Het zakelijk krediet is meestal de beste mogelijkheid, omdat je dan flexibel met je financiering om kunt gaan. Een zakelijk krediet zonder BKR toetsing is ook mogelijk.
Toch zien we in de praktijk dat de voorraadfinanciering ook op heel veel andere manieren gedaan wordt. Denk hierbij aan:

  • Zakelijke lening:
    Vaste rente, geld in één keer op je rekening gestort, daarna vaste maandelijkse aflossing. Een zakelijke lening kan ook zonder BKR toetsing en jaarcijfers. Je betaalt dan veelal wel een hogere rente.
  • Crowdfunding:
    Bij Crowdfunding leen je vaak van meerdere investeerders. Crowdfunding kan ook met een negatief eigen vermogen.

Daarnaast zijn er vaak ook nog wat creatieve constructies te bedenken met bijvoorbeeld een leverancierskrediet.

Aanbieders van voorraadfinanciering

Aandachtspunten bij voorraadfinanciering

Wat kost een voorraadfinanciering afsluiten

Hoe snel kan een voorraadfinanciering geregeld zijn?