Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Privacy verklaring

Privacyverklaring

Jouw privacy is van groot belang voor ons. Bij Kredietwijzer houden we ons strikt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere relevante privacywetgeving. Deze privacyverklaring informeert je over de doeleinden waarvoor Kredietwijzer jouw persoonsgegevens gebruikt.

Wij verwerken de verkregen persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt. Daarnaast leggen we uit hoe we jouw persoonsgegevens gebruiken en welke bewaartermijnen Kredietwijzer hanteert. Als je persoonsgegevens aan Kredietwijzer verstrekt, zorgen we ervoor dat we deze beveiligen en vertrouwelijk behandelen.

Doeleinden

De persoonlijke gegevens die je verstrekt via de website of fysiek aan ons, worden gebruikt voor het uitvoeren van jouw financieringsaanvraag of andere financiële wensen die wij voor je verzorgen. Deze gegevens worden gedeeld met de financieringsinstelling of andere uitvoerder van het financiële product om je een persoonlijk aanbod te doen of hen in staat te stellen een oordeel te vormen over de financieringsaanvraag. Kredietwijzer zal jouw gegevens niet zonder jouw toestemming aan derden verstrekken, tenzij wettelijk verplicht.

Voor de uitvoering van de overeenkomst hebben we deze persoonsgegevens nodig. We hebben een gerechtvaardigd belang om deze gegevens te verwerken, zodat we je op de hoogte kunnen houden en vragen kunnen beantwoorden. De bewaartermijnen worden bepaald met inachtneming van wettelijke verplichtingen en algemene archiefdoeleinden.

Daarnaast kunnen we jouw persoonsgegevens gebruiken om je op de hoogte te brengen van (nieuwe) producten of diensten, of voor het verzamelen van (website)statistieken. In deze gevallen vragen we zoveel mogelijk jouw toestemming.

Internetsites van derden

Op onze websites vind je links naar andere websites. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op deze externe websites, inclusief de social media buttons op onze website. Deze externe websites hebben mogelijk een ander privacybeleid waarop wij geen invloed hebben. Deze privacyverklaring geldt uitsluitend voor persoonsgegevens die je aan Kredietwijzer verstrekt.

Cookies

Op onze website maken we gebruik van cookies om de website te laten functioneren en het gebruik te analyseren. De gevraagde gegevens gebruiken we alleen voor het beoogde doel en worden niet gedeeld met derden.

Contactformulier en nieuwsbrief

Via het contactformulier kun je vragen stellen en je hebt de mogelijkheid om je te abonneren op onze nieuwsbrief. We gebruiken hiervoor jouw contactgegevens. Door het contactformulier te gebruiken of in een gesprek via de live-chat, geef je toestemming om contact met je op te nemen voor het maken van een afspraak.

We hebben een gerechtvaardigd belang bij het bewaren van deze gegevens om je te bereiken voor een afspraak en voor het beantwoorden van vragen. De persoonsgegevens worden bewaard totdat jouw vragen zijn beantwoord en vervolgens voor statistische- en onderzoeksdoeleinden.

Je kunt je op ieder moment afmelden voor de nieuwsbrief via de afmeldlink in elke nieuwsbrief of door een e-mail te sturen.

Rechten met betrekking tot persoonsgegevens

Als je vragen hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Kredietwijzer, neem dan contact op met René Wildöer. Je hebt diverse rechten, waaronder inzage, correctie, verwijdering, intrekking van toestemming, bezwaar maken tegen gebruik, en het overdragen van jouw gegevens naar een derde.

Als je van mening bent dat we je niet op de juiste manier helpen, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de hieronder vermelde contactpersoon of de Autoriteit Persoonsgegevens.

Diversen

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden aangepast door Kredietwijzer. Op deze verklaring is Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Leeuwarden.

Contactgegevens

Voor vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Kredietwijzer kun je contact opnemen met René Wildöer.