Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Over Kredietwijzer

Kredietwijzer is gespecialiseerd in leningen aan het Midden-en Kleinbedrijf.

ZZP-er of al een stevige onderneming met meer dan 100 medewerkers? Wij zijn je graag van dienst met het verstrekken van een passende financiering om te groeien.

Kredietwijzer bemiddelt in kredieten van € 500,00 tot € 10 miljoen. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een offerte aan en wij helpen je graag verder.

Lening aanvragen

Voor welke zakelijke leningen kan je bij Kredietwijzer terecht?

Op zoek naar een zakelijke lening? Dan zijn er een flink aantal mogelijkheden.
Het aantal mogelijkheden groeit ook nog eens bijzonder snel. Steeds meer kredietaanbieders en banken zien dat er een grote behoefte is aan zakelijke leningen.

Waar de gemiddelde bank je in 2020 nog weg stuurde als je voor een zakelijke lening onder de € 250.000,00 op kantoor langs wilde komen, bestaan er nu verschillende online oplossingen om ervoor te zorgen dat je een lening kan krijgen.
New 10, Fund-r en noem het maar op. Initiatieven van respectievelijk ABN Amro en Rabobank. Allemaal ingezet om de zakelijke markt toch meer te gaan bedienen.

Er zijn inmiddels meer dan 150 verschillende aanbieders voor de zakelijke lening. Hoe kies je dan de juiste? Niet te doen toch?
En het aantal aanbieders wordt alleen maar groter..
Daarom is Kredietwijzer opgericht. Kredietwijzer is er voor alle soorten financieringen van € 500,00 tot € 10 miljoen kan je bij ons een voordelige financiering afsluiten.

Wij bieden onder andere:

  • Zakelijke leningen
  • Zakelijke kredieten
  • Financial Lease
  • Equipment Lease
  • Lease van werkplekken
  • Factoring
  • Vastgoed financiering
  • Crowdfunding

Kortom, alles wat je nodig hebt vind je bij Kredietwijzer.