Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Vastgoedfinanciering

Op zoek naar een vastgoedfinanciering? Er is veel meer mogelijk dan je denkt.
Er zijn tientallen aanbieders van vastgoedfinancieringen.

Ook als je met spoed een financiering nodig hebt omdat je snel wilt schakelen en niet op de bank wilt wachten zijn er verschillende mogelijkheden voor een snelle financiering.

Direct Vastgoedfinanciering Aanvragen
Direct Vastgoedfinanciering Aanvragen

Onze aanbieders zijn onder andere bekend van:

Zakelijk vastgoed financieren

Wil je vastgoed aankopen? En heb je hier een vastgoedfinanciering voor nodig? Dan zijn er verrassend veel mogelijkheden.
Zeker de laatste jaren is er veel veranderd in het landschap van vastgoedfinancieringen.
Waar in het verleden alleen de grootbanken het alleenrecht hadden op het financieren van zakelijk vastgoed, zijn er nu tientallen aanbieders die een financiering kunnen verstrekken.
Daarnaast is crowdfunding flink in opkomst. Vastgoedfinanciering kan op heel veel manieren. Kiezen voor de juiste vorm kan je heel veel geld besparen, maar hoe doe je dat?

Juiste vorm van vastgoed financieren

Het kiezen van de juiste vorm van vastgoed financieren kan wat ons betreft niet met een eenvoudig keuze formuliertje. Bij Kredietwijzer gaan wij dan ook liever met de klant in gesprek. Hier nemen we rustig de tijd voor om na te gaan wat de wensen zijn en wat de beste vorm van financieren is. Uit onze mix van mogelijkheden zoeken wij samen met jou naar de beste oplossing voor een voordelige financiering.

Vastgoedfinanciering voor:

Veelgestelde vragen:

Het maximaal te verstrekken percentage van de marktwaarde ligt bij de meeste aanbieders op 80%. Toch zijn er gelukkig uitzonderingen. Bij enkele kredietverstrekkers kan je tot 90% en onder bepaalde voorwaarden zelfs tot 100% van de marktwaarde een financiering afsluiten. Let op, dit laatste zijn wel uitzonderingen, maar het is zeker mogelijk.

Een aanvraag voor een vastgoedfinanciering gaat bijna net zo snel als de aanvraag voor een zakelijke lening. Een vastgoedfinanciering kan in uitzonderlijke gevallen al binnen één week al geregeld worden.
De gemiddelde verwerkingstijd is echter langer, houdt hierbij rekening met een verwerkingstijd van gemiddeld 4 weken.
Als je meer haast hebt met je aanvraag kan je dit bij de opmerkingen weergeven, wij gaan dan met spoed voor je aan de slag.

Een vastgoed hypotheek is een zakelijke lening voor zakelijk vastgoed. Het gaat dus om het beroepsmatig uitoefenen van de onderneming in vastgoed. Een vastgoed hypotheek is alleen voor zakelijke klanten bestemd.
Wil je als particulier een woning aankopen om te verhuren? Dan is een verhuurhypotheek wellicht een goede optie om af te sluiten.

Vastgoedfinanciering wordt voornamelijk afgegeven op het onderpand. Dit wordt voornamelijk getoetst. Bij het onderpand wordt op verschillende zaken gelet.
Denk hierbij in ieder geval aan:

  • Marktwaarde van het object
  • Ligging van het object

Op basis van bovenstaande gegevens kan een risicoanalyse worden gemaakt. Op basis van bovenstaande gegevens wordt er gekeken naar onder andere het afzetrisico en het bezettingsrisico. Dit bepaalt voor een groot deel de rente van je lening.

Een veelgestelde vraag, waarvoor kan je eigenlijk een vastgoedhypotheek afsluiten?
Dit kan voor verschillende objecten. Je kunt hierbij niet alleen denken aan zakelijk vastgoed. Ook op woningen voor de verhuur kan je een vastgoed hypotheek afsluiten.
Om even een korte opsomming te maken, een vastgoedhypotheek kan je onder andere afsluiten voor:

  • Woningen
  • Appartementen
  • Bedrijfspanden
  • Commercieel vastgoed

Herfinanciering vastgoedportefeuille

Heb je al een bestaande vastgoedportefeuille, maar wil je weten wat de mogelijkheden voor herfinanciering zijn?
Neem dan contact met ons op! Herfinanciering kan volledig of gedeeltelijk, samen kijken we graag naar de mogelijkheden.

herfinanciering aanvragen
Zakelijk vastgoed herfinancieren

Snel vastgoed financieren!

Bij Kredietwijzer hebben wij een unieke mogelijkheid. Komt er een kans voorbij en kan je niet op je bank wachten omdat een vastgoedfinanciering bij de bank te lang op zich laat wachten?
Dan heeft Kredietwijzer dé oplossing. Wij kunnen financieren voor de bank de financiering akkoord geeft.
Stel je koopt een pand van € 500.000,00 en hebt, om een forse discount te krijgen, de lening binnen een 7 werkdagen nodig, dan kan Kredietwijzer dit voor jou organiseren.
Hierdoor kan jij snel je slag slaan en de lening weer aflossen als de bank de financiering rond heeft. Snel schakelen kan je hele grote voordelen opleveren!
Wil je weten wat Kredietwijzer voor je kan betekenen? Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze snelheid en betrokkenheid!