Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Shovel Leasen

Zwaar materieel zoals een Shovel Leasen?

Daar helpen we je bij Kredietwijzer heel graag mee.
Bij Kredietwijzer zorgen wij ervoor dat jij met een nieuwe (of gebruikte) shovel aan het werk kan gaan zonder een grote investering te doen.

Wil jij weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een shovel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Jaarcijfers zijn tot een leasebedrag van € 740.000,00 niet nodig.

Shovel Lease Aanvragen
Nieuwe of gebruikte shovel leasen?

Onze partners zijn onder andere bekend van:

Shovel Leasen? Snel en eenvoudig geregeld.

Hoe werkt een shovel leasen?

Een groot misverstand is dat het leasen van een shovel ingewikkeld is. Dat kan het misschien wel zijn, maar niet als je de aanvraag via Kredietwijzer doet. Voor ons is het standaard werk om een lease te “regelen”.
Zodra je bij ons de aanvraag hebt gedaan nemen wij contact met je op om na te vragen wat je wilt gaan leasen. Je kunt de offerte aan ons mailen of de link naar de website waar de shovel te koop staat. Wij gaan dan direct voor je aan de slag om offertes op te vragen.
Wij nemen de offerte met je door, je hoeft alleen nog maar te tekenen en, indien gewenst, een aanbetaling te doen en binnen enkele dagen is de shovel inzetbaar voor jouw onderneming. Veel moeilijker is het niet.

Hoeveel kan je financieren?

Eerlijk is eerlijk, dit is bij ons de vraag die wij het meest krijgen. Als je geld op je rekening hebt staan wil je dit toch zoveel mogelijk op je rekening houden. Dat geeft rust en zekerheid.
Een shovel kan je tot maximaal 85% van de waarde van de shovel in een lease financieren. De BTW is overigens ook gewoon mee te financieren. Lukt het je niet om het restbedrag van 15% te betalen? Dan kunnen we dit in veel gevallen nog extern financieren waardoor er helemaal geen aanbetaling meer nodig is. Alles wordt dan volledig extern gefinancierd.