Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

Machines Financieren

Jij kiest de machine en wij regelen de financiering!
Zo eenvoudig kan het zijn bij Kredietwijzer.

Kredietwijzer is 100% onafhankelijk.

Bedrijfskrediet aanvragen
Machines Financieren? Wij doen het!

Onze partners zijn onder andere bekend van:

Veelgestelde vragen over machines financieren

Een machine leasen is mogelijk vanaf € 10.000,00. Voor kleinere bedragen hebben we gelukkig nog andere financiële oplossingen. Je kunt bij Kredietwijzer al een financiering afsluiten vanaf € 500,00. We kunnen dan bijvoorbeeld kiezen voor een zakelijk krediet.

Als je een machine gaat leasen zijn de meest voorkomende looptijden 48 maanden, 60 maanden en 72 maanden. De maximale looptijd wordt afgestemd op de verwachte economische levensduur van het te financieren object. Dit kan ervoor zorgen dat er ook voor langere looptijden (en dus lagere maandlasten) een lease afgesloten kan worden.

Ja, dat kan. In tegenstelling tot de lease die gesloten kan worden bij de eigen bank is het bij Kredietwijzer wél mogelijk om een lease af te sluiten waarbij de aanbetaling gefinancierd kan worden.
Overigens is het zeker niet uitzonderlijk dat de leverancier om een aanbetaling vraagt. In de meeste gevallen, zeker bij de wat duurdere machines, wordt er een aanbetaling gevraagd.

Ook hierbij is het antwoord volmondig JA. Een lease op een gebruikte machine is zeker mogelijk. We helpen je hier graag mee.
Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden voor het leasen van een gebruikte machine.

Machines Financieren

Heb jij machines die je wilt financieren? Maar weet je niet zeker of het mogelijk is? Kredietwijzer vertelt je graag meer over de mogelijkheden van het voordelig financieren van bedrijfsmiddelen.