Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!

BTW Financieren

Moet jij BTW betalen voor je nieuw aan te schaffen bedrijfsauto? Of moet je de BTW betaling doen, maar laat je kaspositie het nu even niet toe?
Dan kan BTW financieren een prima oplossing zijn.

BTW financiering is mogelijk in verschillende vormen. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden.

Direct je financiering aanvragen
BTW Financieren? Het kan! Vraag naar de mogelijkheden

Onze partners zijn onder andere bekend van:

BTW Financiering nodig? Het kan en Kredietwijzer helpt!

Verschillende doelen

Waarom je de BTW wilt financieren maakt voor Kredietwijzer geen verschil. We kunnen het financieren voor goederen die je wilt aanschaffen, de reguliere BTW betaling etc. Het exacte doel voor de BTW financiering is vaak minder relevant dan gedacht. Sowieso wordt er veelal aangenomen dat de BTW niet gefinancierd kan worden omdat dit tot voor kort ook het geval was.
Gelukkig zijn tijden veranderd en is het niet alleen maar lastiger geworden. Er zijn ook zaken die eenvoudiger geworden zijn, zoals het zakelijk geld lenen.
Waar tot ongeveer 10 jaar geleden alleen voorbehouden was aan de grootbanken, is er nu een enorm aanbod bijgekomen. Er zijn non-bancaire verstrekkers toegetreden en het aantal kredietvormen is fors uitgebreid.

Zakelijke lening meest gekozen voor BTW financiering

Als je de BTW wilt gaan financieren wordt er in het overgrote deel van de kredietaanvragen gekozen voor de zakelijke lening. Logisch ook, je wilt je lening namelijk wel weer snel boetevrij kunnen aflossen en dit is mogelijk met de zakelijke lening.
Veelal financieren we de BTW voor een grote aanschaf, de BTW wordt het volgende kwartaal weer terugontvangen waardoor de lening direct weer geheel of gedeeltelijk terugbetaald kan worden. De zakelijke lening biedt die mogelijkheid.

BTW Financiering aanvragen voor:

Meest gestelde vragen over BTW Financieren

Hier zijn veel misverstanden over. Wij zien veel leaseoffertes van de concurrenten voorbij komen waarbij de BTW niet meegefinancierd is.
Wij krijgen deze aanvragen te zien omdat de klant bij ons zoekt naar “BTW Financieren”.
Gemiste kans! Het is namelijk eenvoudig om de BTW van een autolease of een equipment lease mee te financieren.
Bij equipment lease wordt dit vaak voor 12 maanden meegefinancierd. Bij een financial lease kan het vaak over de gehele looptijd van de lease terugbetaald worden.

Jazeker, ook als je de BTW vanwege een andere reden moet financieren kan dit mogelijk zijn. Zelfs als je de BTW wilt financieren zonder BKR toetsing of zonder jaarcijfers hebben we bij Kredietwijzer verschillende mogelijkheden om dit te doen.
Als je meer moet aanleveren kan je veelal wel een beter voorstel krijgen, houdt hier dus rekening mee.