Zakelijke lening
Factoring
Zakelijke lening aanvragen?

Welke aanbieder is het beste voor u? Plaats direct uw aanvraag en wij vinden de aanbieders die het beste bij uw aanvraag past.

Begin met
Aanvragen!
Factoring aanvragen?

Krijg je facturen binnen 24 tot 48 betaald. De oplossing voor een hele gezonde cashflow! Eenvoudig en snel geregeld.

Begin met
Aanvragen!
17 maart 2024

De mogelijkheden van Crowdfunding

Als je een zakelijke lening wilt afsluiten zijn er veel verschillende mogelijkheden. Je kunt gebruik maken van factoring, een zakelijke lening of een zakelijk krediet afsluiten. Of als je een object wilt financieren misschien nog wel een lease afsluiten.

Een onderschoven kindje bij de bedrijfsfinancieringen is crowdfunding. Bij de crowdfunding zijn er heel veel verschillende mogelijkheden. Een van de allergrootste voordelen van crowdfunding is dat de mogelijkheden haast wel onuitputtelijk lijken te zijn.
Zo hebben we vrij recent een mooi festival kunnen financieren, een financiering die in het reguliere circuit nooit rond had gekomen.
Omdat er bij crowdfunding echter ook naar de toekomst gekeken kan worden en er bij een goed financieel plan en een gedegen jaarplanning ook naar de toekomst gekeken kan worden, zijn er meer mogelijkheden.
Er wordt meer meegedacht en dit kan tot fantastische resultaten leiden.

De mogelijkheden van crowdfunding worden lang niet altijd voldoende benut. Bij de meeste projecten zie je financiering voor vastgoed. Er is echter veel meer mogelijk.
Wil je weten of jouw project ook gefinancierd kan worden met Crowdfunding, neem dan eens vrijblijvend contact met Kredietwijzer op om na te gaan wat de mogelijkheden zijn voor een voordelige financiering.

De mogelijkheden van Crowdfunding